massage • healingHolistische Massage

Een eerste sessie is in principe altijd met een ontspanningsmassage. Als blijkt dat er behoefte aan is, zal ik aan blokkades in het lichaam werken. Ik werk holistisch, dat betekent dat ik heel het lichaam bij de massage betrek, niet alleen de plek van de klacht. Mijn overtuiging is dat alles met elkaar is verbonden en ook het lichaam is één geheel. Als er iets los komt in je lijf kan dat een dominoeffect hebben op andere lichaamsdelen en komt daar ook ontspanning. Ik zorg dat het lichaam weer kan doorstromen en dat de natuurlijke balans hersteld wordt.

 Ook geestelijke klachten manifesteren zich vaak in het lichaam en kunnen door massage worden hersteld. Als het lichaam ontspant kan de geest beter doorstromen. Ik weet uit ervaring dat beter in je lijf zitten ook alertheid, opgewektheid, gelukkiger van geest, energieker bevorderd.

 

Massage Technieken

 Ik maak gebruik van de volgende technieken:

 Klassieke massage (de massage zoals de meeste mensen die kennen; strijken en kneden)

 Diepte massage (werkt dieper in op de spieren en bindweefsel om vastzittende klachten los te laten)

 Pulsing (licht schudden van het lichaam om ontspanning te bewerkstelligen)

 Stille aanraking (de hand op een plek te leggen om deze extra aandacht te geven, dit werkt helend)

 

Massage Methode

Ik masseer vooral intuïtief. Mijn handen worden automatisch geleid naar plekken die aandacht nodig hebben. Ik voel waar blokkades zitten en kan daar met een diepere druk ontspanning en heling geven. Na meerdere sessies leer ik iemand steeds beter kennen, hoe zit het lichaam in elkaar en hoe functioneert iemand. Daardoor kan ik steeds beter inspelen op wat het lichaam nodig heeft en kan je steeds verder helen. Tijdens de massage heb ik volledig de aandacht voor degene op de tafel. Ik zal dingen die ik lees uit je lichaam aan je terugkoppelen. Ik ben eerlijk en direct in wat ik aan je terugkoppel.Haelius helende handen