massage • healingWat is healing?

Healing is een methode waarbij de healer met de handen universele energie overbrengt naar de cliënt.  Met Healing krijgen pijnlijke plekken in je lijf extra aandacht en wordt het herstel versnelt. Iedereen kan zichzelf helen. We zijn het in onze westerse wereld alleen verleerd. Ik stimuleer het zelfhelend vermogen door nieuwe energie toe te voegen. In blokkades is de trilling meestal veel te laag, het weefsel in afgescheiden van de rest van het lichaam. Door de aandacht kan de verharde plek weer beter doorstromen en weer in contact komen met de rest van het lichaam.

 Mijn aanpak

 Met een kopje thee erbij vraag ik je waar je voor komt en hoe je in het leven staat. Ik kan je een behandeling geven liggend op de tafel of zittend op een stoel.

Eerst geef ik even extra aandacht aan mijn verbinding met de aarde en met het universum. Ik laat bewust de energie door mij heen stromen naar mijn handen. Daarna richt ik mijn aandacht op de cliënt en kijk en voel waar ik aan kan werken. Vaak leiden mijn handen me naar de juiste plekken. Ik zal je vertellen over de energie die ik daar voel. Als daar verkrampingen of blokkades zitten kan ik die eruit halen. Daarna vul ik de ruimte met nieuwe schone energie. Zo ga ik verder naar andere plekken die aandacht nodig hebben. We sluiten af met een bespreking van wat je hebt ervaren en geef tips over wat je zelf kan doen om gezonder te worden.Haelius helende handen